B2B

Bine ați venit la serviciul nostru profesional de mentenanță PC și laptop pentru Business-to-Business (B2B)!

Ne dedicăm în întregime satisfacerii nevoilor companiilor, oferind servicii de mentenanță completă, atât pentru hardware, cât și pentru software, pentru a vă asigura că infrastructura IT a afacerii dvs. funcționează la capacitate maximă. Echipa noastră de experți IT are cunoștințe și experiență în domeniu, și este pregătită să îngrijească de toate aspectele tehnologice ale afacerii dvs.

Serviciile noastre de mentenanță hardware includ curățarea și revizuirea completă a PC-urilor și laptopurilor, inclusiv sistemele de răcire, plăcile de bază și componente de stocare. Vom efectua verificări periodice și remedieri rapide pentru a preveni problemele și a menține performanța optimă a echipamentelor dvs.

În ceea ce privește mentenanța software, vom asigura actualizările constante ale sistemelor dvs. de operare, aplicațiilor și driverele esențiale. Prin monitorizarea permanentă și gestionarea optimă a software-ului, vom menține afacerea dvs. protejată împotriva amenințărilor de securitate și a vulnerabilităților.

Cu serviciile noastre de mentenanță B2B, veți beneficia de următoarele avantaje:

  1. Fiabilitate sporită: Mentenanța regulată va preveni problemele majore și va reduce timpul de nefuncționare al echipamentelor, asigurând că afacerea dvs. funcționează fără întreruperi.
  2. Eficiență îmbunătățită: Echipamentele bine întreținute vor funcționa mai eficient, reducând timpul de răspuns și crescând productivitatea angajaților.
  3. Securitate sporită: Actualizările constante ale software-ului vor menține afacerea dvs. protejată împotriva amenințărilor de securitate și a atacurilor cibernetice.
  4. Consultanță specializată: Echipa noastră de experți IT vă va oferi consultanță personalizată și soluții adaptate specific nevoilor afacerii dvs.
  5. Economie de timp și bani: Prin prevenirea problemelor majore, veți economisi costurile asociate reparațiilor și înlocuirii echipamentelor.

Încredințați-ne mentenanța PC-urilor și laptopurilor din cadrul afacerii dvs., iar noi vă vom oferi soluții profesionale și eficiente pentru a vă menține operațiunile tehnologice în parametrii optimi. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de mentenanță B2B și să inițiem o colaborare productivă pentru succesul afacerii dvs.!

*Pentru acest serviciu oferim si deplasare la sediul firmei*

Despre noi

Întrebări frecvente

Politica de confidențialitate

Livrare și retur

Politica de cookies

Termeni și condiții

Politica GDPR

ANPC | SAL

ANPC

anpc

Contact

POP’S FACTORY S.R.L.

Sediu: Jud. Ilfov, com. Mogoşoaia, şos. Bucureşti-Târgovişte, 148

Copyright © 2023 POPS FACTORY S.R.L., CUI: 48183964, Reg. Com. J23/3275/2023
netopica
Copyright © 2023 POPS FACTORY S.R.L., CUI: 48183964, Reg. Com. J23/3275/2023